Ik merk soms een verandering in mijn stijl en misschien nu meer dan ooit tevoren… Ik merk dat ik meer dan ooit tevoren plezier heb in mijn tekenen en dat geeft me zelfvertrouwen naar de toekomst toe maar anderzijds ontwikkelt mijn stijl zich zo hard naar een (voor sommigen) zeer gekende stijl dat ik een beetje schrik krijg. Schrik om een kopie te worden van een ander terwijl ik wel degelijk een verhaal heb te vertellen. Een verhaal waarbij ik wacht op het juiste ogenblik tot ik voldoende bagage van kennis heb zoals Moia. Meer en meer begin ik het verhaal van boekvorm in stripvorm te gieten en meer en meer begin ik overtuigd te geraken dat dit de juiste weg is die ik bewandel. Het logo is klaar, het verhaal heeft vorm, nu nog het visuele.

Ondertussen blijf ik hard werken aan illustraties voor het boek van de Alverkoning, de Duivels en Bibu.

Ook kan je de nieuwe poster nog steeds preordenen aan voordelig tarief en kan je nog steeds bij mij terecht voor losse illustraties of een ander (groter) project.

Owja, ik zou het bijna nog vergeten maar de website ( en de portfolio ) heeft een update gekregen en ziet er visueel net iets anders uit 😉

Tot volgende week!