Het was weer een drukke week en heb ik vooral heel veel illustraties gedaan. De duivels, Moia, Bibu… heel veel dus. De portfolio update ik nu ook veel sneller, de social media is niet langer de eerste plaats om nieuwe dingen te zien 😉 Nu moet ik ook wel aangezien ik dit jaar echt wel veel sprongen vooruit wil maken.

Het logo van Moia is klaar, een pak illustraties zijn klaar, volgende week staat dan vooral in het teken van het ontwerpen van de karakters, daarna zullen de verhaallijnen concreter worden en zal ik maandelijks een stukje van het verhaal onthullen.

Ondertussen hebben we onze kleine vriend Bibu  een nieuwe illustratie gegeven en krijgt hij zijn eigen poster maar dat is voor later, laat ons zeggen, half maart.

En dan de duivels, deze week heb ik de karakters ontworpen, objecten ontworpen en omgevingen geschetst. Ze zijn echt leuk om te doen en ik heb zelfs het gevoel dat ze mijzelf ook vooruit helpen. Soms is het leuk vertoeven in de hel 😀

Dat was het weer voor deze week, op naar de volgende!