Nu ik besloten heb om mijn blog regelmatiger te updaten (normaal elke vrijdag) was er al een tegenslag en ben ik door een operatie al een paar dagen strike geweest. Maar we zijn op tijd terug 😉

Stillekes aan zal ik mijn portfolio updaten met nieuwe content. Meer illustraties rond karakterdesign of world building. Naast deze dingen ga ik ook meer illustratie maken die grootser zijn opgezet met oog voor compositie, kleur en verhaal. Met dat verhaal kom ik ongetwijfeld uit bij Moia and the immortal worlds. Een verhaal doorweven van magie en fantasie en gaat dus over Moia, een meisje die door het lot een sleutelbewaarder wordt. Hoe en wat? Dat is voor later. Beetje bij beetje ga ik dit verhaal vertellen op deze website.

De komende week komt er ook een nieuwe illustratie van Bibu met het werkpunt afval opruimen. Niet alleen in onze eigen leefruimte maar ook in het algemeen moeten we zorg dragen van onze natuur!

En dan die verrekte duivels! Een belofte die ik moet standhouden en ook hier kan ik nu wat meer over vertellen… Illustraties die de typische stripcultuur behouden met als grote voorbeeld Peyo. Bij sommige mensen rinkelt er nu een belletje… Inderdaad, de bedenker van Johan en Pirrewiet en van de smurfen. Deze illustraties zullen dus een hele grote portie van zijn invloed hebben wat ik heerlijk vind om te doen en aansluit bij mijn eigen stijl.

Tot slot is er iets nieuws in de winkel. Een heuse A2 poster! Dus wie mij wil steunen en een leuke poster wil… Voor de luttele prijs van 13€ te preordenen tot eind februari.

Dat was het en tot de volgende!

Onafgewerkt zie je dat ik lijnen gebruik als leidraad doorheen de illustratie.