Jaja, voornemens… Iedereen heeft ze en probeert. Soms lukt het, soms niet. Nu heb ik besloten om de website iedere vrijdag up-to-date te houden en ga ik daar ook mijn best voor doen. Dit jaar ga ik ook mijn portfolio onder handen nemen en de winkel uitbreiden. De duivels illustreren en The Immortal Worlds vorm geven!

 

De portfolio: Dit jaar wil ik zeker meer opdrachten binnen halen, dus moet ik mijn kunnen ook meer tonen. Zo zal er veel meer op de website verschijnen van materiaal.

De winkel: Soms is er vraag naar bepaalde dingen die ik niet kan voldoen. Soms denk ik ook dat mensen niet zitten te wachten op posters, tassen, t-shirts of ander materiaal maar wie niet probeert, niet wint.

De duivels: De gags zitten er door het drukke schema misschien niet in maar losse illustraties wel. Daar gaan we ook naar streven en iedere maand iets nieuws online zetten.

The Immortal Worlds: Een wereld die vol zit van magie en fantasie! Dit is echt mijn ding, een wereld die bol staat van de verhalen en gebeurtenissen, klein en groot. Een wereld vol rassen en fantastische locaties. Meer kan ik niet zeggen maar binnenkort laat ik een eerste illustratie zien.

Bibu: Deze kleine vriend laten we niet vallen en ook in 2018 zal hij alom present zijn met werkpunten en een heuse poster. Misschien wel als schilderij 😉

 

Je ziet het, een druk jaar vol goede voornemens. We zullen zien of we slagen…