Yups! We zijn er bijna… het einde van 2017! Kerstmis komt er aan, we hebben de eerste sneeuw gehad en we hebben ons jaarlijkse kerstillustraties klaar. Dit jaar niet 1 maar 2 tekeningen van wie anders dan Bibu. We kunnen er niet naast kijken, de creatie van Bibu, 4 kindertekeningen samengesmolten tot één. Een aantal maanden geleden kreeg ik een fantastische kans om met dit karakter aan de slag te gaan en wat een plezier was dit! En het toppunt is dat dit in 2018 gewoon verder gaat. Daarnaast is er een kinderboek waar ik aan meewerk en dat in de zomer van 2018 af moet zijn. Een gagreeks die weliswaar nog in zijn kinderschoenen staat maar toch… We kunnen er mee verder en dan zijn er nog alle karakters die mijn eigen wereld bevolken, Immortal kingdoms die we volgend jaar serieus gaan vormgeven. Natuurlijk staan we ook open voor nieuwe projecten. Maar tot dan… wensen we iedereen alvast een zalige kerst toe!