Hallo allemaal!

Eindelijk een update van de website en de toekomstige projecten.

Naast klantenopdrachten probeer ik nog wat tijd te spenderen aan persoonlijk werk, twee in het bijzonder…

Het nieuwe project heeft de titel ‘Duivels’ en zal een gag reeks worden. Momenteel ben ik nog de karakters aan het uitwerken. De reeks zal draaien rond een bende duivels geregeerd door een opperduivel. Maar de duivels zijn niet de snuggerste en meerdere malen zal de opperduivel zich voor het hoofd slaan. Als alles goed gaat zal ik eind deze maand de eerste gag tonen.

Verder hoop ik graag het eerste hoofdstuk af te hebben tegen het einde van het jaar van het kinderboek ‘Moia’. Dit is een soort visual novel, wat evenveel wil zeggen als een geschreven boek opgesmukt met illustraties en artwork. 

En nu terug aan het werk en tot binnenkort met een nieuwe update. Ondertussen kun je me steeds volgen op instagram of facebook voor schetsen en andere lollen.

Tot dan!